Haber Detayı
21 Mart 2024 - Perşembe 15:30
 
BAFRA BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI
Bafra Belediyesi, Ramazan ayı sebebiyle ihtiyaç sahipleri için gıda yardımı yapıyor. Yardımlar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara teslim ediliyor. Sosyal belediyecilikte insana dokunan hizmetlerine devam eden Bafra Belediyesi, mahalle muhtarlıkları iş birliği ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen yardımlarını sadece ilçe merkezinde değil kırsal mahallelerde de yerine getiriyor.
YAŞAM Haberi


Bafra Belediyesi oluşturduğu özel ekiple, bu güne kadar ilçe merkezinde 1482, köylerde ise 837 adet Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Ramazan ayının huzurunu ve bereketini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.Toplum olarak birlik ve beraberliğimiz güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi daha da artırarak sürdüreceğiz. Ramazan ayı, insanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı müstesna zamanlardır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Bafra Belediyesi olarak yılın her ayında her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Toplum olarak birlik ve beraberliğimiz güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi de artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

Kaynak: Editör: VURAL YEŞİLYURT
 
Etiketler: BAFRA BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI , Bafra Belediyesi , BAŞKANLIĞI , RAMAZAN , KOLİ , YARDIM , Bafra, Bereket haber, Tarım haber, Bafra haberleri, Samsun haberleri, Tarım Haberleri, Tarım tivi, Bafra’da tarım, Tarım, Flaş haber, Son
Haber Videosu
Yorumlar
Özlü Sözler
Dünyada bir garip veya bir yolcuymuş gibi yaşa


Hz. Muhammed
Arşiv
Haber Yazılımı