Haber Detayı
21 Mart 2024 - Perşembe 02:15
 
Bafra Ticaret Borsası Üyeleriyle İftarda Buluştu
Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol ve yönetimi üyeleri ile Aybelya Tatil Köyü'nde düzenledikleri iftar programında bir araya geldi.
YAŞAM Haberi


Birlik ve beraberlik içinde Bafra Aybelya Tatil Köyünde gerçekleşen iftar programına, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; Samsun Milletvekili Ersan Aksu; Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sefa Serdal Kocaba; Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz; Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemekleri sonrasında bir açıklama yapan Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol; “Ramazan ayı huzur ve bereket dolu atmosferi ile iftar sofralarını pekiştirir ve çoğu zaman bir araya gelemediğimiz dostlarımızla da buluşturarak yaşanan tüm bu güzellikleri bünyesinde barındırır.

Sevgiyi, iyiliği ve paylaşmayı pekiştirir. Bu vesile ile öncelikle davetimize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum, birlik ve beraberliğin bir örneğini burada görmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayımızın hepimize hayırlar getirmesini diler, nice ramazan ayına birlik ve beraberlik içerisinde kavuşmayı temenni ederim” dedi.

 

 

Kaynak: Editör: VURAL YEŞİLYURT
 
Etiketler: Bafra, Ticaret, Borsası, Üyeleriyle, İftarda, Buluştu, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Özlü Sözler
Verdiğini hatırlayan ve kalbinden geçiren kimse seha (cömertlik) ismine layık değildir..


Hz. Muhammed
Arşiv
Haber Yazılımı