Tarım ve Hayvancılık Fuarı Bafra TSO’da Gündeme Geldi

Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek 15-21 Haziran 2026 tarihlerinde Sinop’ta gerçekleştirilecek Tarım ve Hayvancılık Fuarı hakkında bilgi verdi.

YAŞAM Yayın: 17 Mayıs 2026 - Pazar - Güncelleme: 17.05.2026 13:01:00
Editör - Vural Yeşilyurt
Okuma Süresi: 28 sn.
Google News

Meclis Üyeleri Erhan Akbulut ve Nazmi Şener’in de katıldığı görüşmede; fuarların üreticilere ve sektör temsilcilerine sağlayacağı katkılar, bölgesel ticaretin geliştirilmesi ve organizasyonun detayları ele alındı.

Birçok bakanlık ve TOBB destekleriyle gerçekleştirilecek organizasyonun, bölge tarım ve hayvancılığı açısından önemli fırsatlar sunacağı ifade edilirken, nazik ziyaretlerinden dolayı Hüseyin Şahin’e teşekkür edilerek çalışmalarında başarılar dilendi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.