
GAZETECİ HASAN DAVRAN HAYATINI KAYBETTİ
“Bafra basınının duayen isimlerinden, birçok gazeteciye baba ve ağabeylik yapan Hasan Davran hayatını kaybetti. Davran, bugün ikindi namazının ardından Bafra Asri Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.”

Bafra basın camiasının duayen isimlerinden, meslek hayatı boyunca birçok gazeteciye ağabeylik ve babalık yapan gazeteci Hasan Davran, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bafra’ya birçok kalıcı hizmetin kazandırılması sürecinde emeği bulunan, projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlayan Hasan Davran’ın vefatı, ailesi, sevenleri ve Bafra basın camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
1948 doğumlu ve 78 yaşında olan Hasan Davran, evli ve biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıydı.
Uzun yıllar Bafra basın camiasında görev yapan Davran, yalnızca gazeteciliğiyle değil; meslektaşlarına verdiği destek, tecrübesini genç gazetecilerle paylaşması ve yol gösterici kişiliğiyle de tanınıyordu.
Hasan Davran’ın cenazesi, 6 Ekim 2026 Salı günü Bafra Tabakhane Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Merhum Hasan Davran’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Bafra basın camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Mekânı cennet, ruhu şad olsun.






