Hacı Meryem Tulum Hakk’a Uğurlandı
SAMSUN – BAFRA Nizam Tulum’un eşi, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Süleyman Tulum ve Ali Tulum’un anneleri Hacı Meryem Tulum, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merhume Hacı Meryem Tulum için, Bafra ilçesine bağlı Türbe Köyü’ndeki evinin önünde helallik alındı. Ardından aynı köyde bulunan Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, dualar eşliğinde aile kabristanlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Bafra protokolü, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası yönetim kurulu üyeleri, Tarım Tivi ve Bereket Haber temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Tulum ailesi, cenaze törenine katılan ve bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Merhumeye Allah’tan rahmet; başta Tulum ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.





























