Eskimeyen Seslerin Ustası Bafra’da
Radyo, pikap ve gramofonları onararak geçmişin sesini bugüne taşıyan Arslan Okur’a Türkiye’nin dört bir yanından cihaz gönderiliyor. VİDEOLU HABER

İstanbul Haydarpaşa Sanat Okulu Elektrik ve Elektronik Bölümü mezunu Arslan Okur, 1968 yılından bu yana sürdürdüğü mesleğiyle adeta geçmişi günümüze taşıyor. Yaklaşık 40 yıl boyunca çeşitli ülkelerde görev yapan Okur, son 15 yıldır memleketi Samsun’un Bafra ilçesinde mütevazı iş yerinde çalışmalarına devam ediyor.
Unutulan Cihazlar Usta Ellerle Yeniden Hayat Buluyor

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte unutulmaya yüz tutan radyo, pikap, teyp ve gramofonlar, Arslan Okur’un ustalığıyla yeniden hayat buluyor. Yeni neslin pek de tanımadığı bu nostaljik cihazların bakım ve onarımını titizlikle yapan Okur, eskiye olan ilgiyi de canlı tutuyor.
Eski radyolara FM kiti takarak alıcı frekanslarını güncel hale getiren Okur, pikap, teyp ve gramofonların da tamir, bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Teslim aldığı cihazları en geç bir hafta ila 10 gün içerisinde sahiplerine ulaştırdıklarını belirten Okur, yedek parça konusunda da sıkıntı yaşamadıklarını ifade ediyor.

İsteyenler için sıfırdan gramofon üretimi de yaptığını dile getiren usta, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden kargo ile cihaz gönderildiğini söylüyor. Okur, son dönemlerde gençlerin de eski cihazlara ilgi göstermeye başladığını vurguluyor.

Arslan Okur, hem destek olmak hem de detaylı bilgi almak isteyenler için iletişim numarasını da paylaştı:
İletişim: 0 535 455 45 40
Adres: Bafra / Samsun


