Seri konserler devam ediyor
SAMSUN-Şef Levent Aydın yönetimindeki Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere Türkiye’nin dört bir yanından 15 eser seslendirildi.

Konser açılış konuşmasını yapan Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Hüseyin Asan şunları söyledi, “Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği konserlerine bu akşamki gibi her konserde destekleriniesirgemeyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Bu gece bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli dinleyicilerimize Bafra Musiki Cemiyeti adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi. 32 koro üyesi ve solistin mükemmel şarkılar seslendirdiği konserde, 10 saz heyeti harika müzikleri ile davetlilerden büyük alkış aldı.
Bafra Musiki cemiyeti büyük ilgi gördü. Konsere, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkan yardımcısı Şaban Hüryaşar, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Yeniden Refah İlçe Başkanı Bilal Arslan, okul müdürleri veçok sayıda davetli katıldı.