Mualla Özel Dualarla Defnedildi

SAMSUN – Samsun’un Bafra ilçesinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Emekli Bafra Nüfus Şefi Mualla Özel, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

YAŞAM Yayın: 16 Haziran 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 16.06.2025 20:17:00
Editör - Vural Yeşilyurt
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bafra Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel’in eşi, eğitimci Ayşe Özel Edinsel ve Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Avukat İsmail Arda Özel’in annesi olan Mualla Özel'in vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Merhume aynı zamanda merhum Leyla Karagöl, Necla Şen, Nejdet, Nevzat ve Vedat Şen’in kardeşiydi.

Mualla Özel için ilk olarak İshaklı Mahallesi Gençlik Caddesi'nde bulunan Özel.1 Apartmanı önünde helallik alındı. Ardından cenaze, İshaklı Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Bafra Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Nüfus Müdürü Müslim Aktaş ve müdürlük personeli, Bafra Kaymakamlığı daire amirleri, Samsun Barosu yönetimi, Bafra ve Samsun'da görev yapan çok sayıda avukat, Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Sandıkçı, Bafra Çözüm Koleji Müdürü Mustafa Kurt, çeşitli siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bereket Haber ve Tarım Tivi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.