Haber Detayı
10 Nisan 2021 - Cumartesi 10:38
 
TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 176. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Haberi


Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "10 Nisan 1845’te kurulan emniyet teşkilatımız  176 yıldır gurur kaynağımız olmuştur. Türk Polis Teşkilatı güçlü yapısı, uzmanlaşmış kadrosu, her türlü teknik imkanı ile ülkenin dört bir yanında güven ve huzur ortamını sağlamıştır. Kuruluşundan bu yana günün şartlarına göre kendini yenileyen teşkilatımız, teknolojik gelişmeleri de bünyesine ekleyerek dünya ile yarışır hale gelmiştir. Emniyet mensuplarının vatan, millet için yaptığı takdire şayan çalışmalar herkese güven vermektedir. Bir ülkenin güvenliği, vatandaşlarının huzur içerisinde yaşamını ikame ettirmesi, güvenlik birimlerimizin başarılı, fedakarca çalışmaları ile sağlanabilmektedir.

Hukuk ve insan haklarını benimseyerek yapılan çalışmalar kuruma daha da değer kazandırmıştır. Delilden suçluya ulaşılmasında başarının gösterilmesi ise hem yargılama sürecine kolaylık sağlamış, hem de suçluların kısa sürede tespitine olanak vermiştir. 

Emniyet güçlerimizin sadece güvenlik ve asayiş görevleri yoktur. Onlar ayrıca aziz halkımızın yardım elidir.

Görevi başında şehit düşen tüm şehit ve gazilerimizi şükranla, minnetle anarken, bu duygu ve düşüncelerle her yönüyle medarı iftarımız olan Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarım.''

Kaynak: Editör: VURAL YEŞİLYURT
 
Etiketler: TÜRK, POLİS, TEŞKİLATI'NIN, 176., KURULUŞ, YILDÖNÜMÜ, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Özlü Sözler
Yetmiş iki millete bir göz ile bak...!


Hacı Bektaşı Veli
Arşiv
Haber Yazılımı