Haber Detayı
09 Eylül 2021 - Perşembe 00:01
 
"Hayalleri birlikte gerçekleştireceğiz"
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, çeşitli programlar ve ziyaretler gerçekleştirdi.
YAŞAM Haberi


AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Parti çalışmaları noktasında sürekli istişare halinde olduklarını ifade eden Yılmaz, kentle ilgili her gelişmeyi büyük bir koordinasyon içinde yakinen takip ettiklerini, Samsun için her zaman en iyisini istediklerini söyledi.

AK PARTİ İL KADIN VE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit Yılmaz'la işyerlerinde bir araya gelen Yılmaz, kadın ve gençlerin büyük Türkiye yolunda en büyük destekçileri olduğunu vurguladı.

AK Parti'nin özellikle gençlere ve kadınlara büyük önem verdiğini ifade eden Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Büyük Türkiye için hepimiz mücadele ediyoruz. Özellikle bu süreçte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm engeller aşılmaya, hedeflere ulaşılması için ise büyük bir seferberlik anlayışıyla çalışılıyor. Hanım kardeşlerimizin bu süreçte fedakarca çalışmaları ortada. Şükranlarımı sunuyorum. Onları her zaman önemsiyor ve değer veriyoruz. Gençlerimiz ise bizlerin umut ışığı. Büyük Türkiye yolunda bayrağı daha ileri taşıyacaklar. Buna gönülden inanıyoruz. Hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğiz."

MESLEK ÖRGÜTLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Meslek örgütleri ile buluşma kapsamında Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası  (SMMMO) Başkanı Dilaver Öğütçü ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edildi. Yılmaz, "Meslek örgütlerimize her zaman önem veriyoruz. Onların talep ve önerileri bizler için önemli. Yıllar içerisinde meslek kuruluşlarımızla iyi diyaloglar sağladık. İyi diyalogların yansıması şehrimize için her zaman artı sağlamaktadır." diye konuştu.

Yılmaz, iş insanlarıyla buluşma kapsamında yeni ofislerinde hizmet vermeye başlayan Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy'u da ziyaret etti.

 

Kaynak: Editör: VURAL YEŞİLYURT
 
Etiketler: "Hayalleri, birlikte, gerçekleştireceğiz",
Haber Videosu
Yorumlar
Özlü Sözler
Savaş eri, Allah için nefsi ile savaşandır.


Hz. Muhammed
Arşiv
Haber Yazılımı