Haber Detayı
27 Ağustos 2022 - Cumartesi 09:20
 
FUTBOL ŞENLİĞİNDE MUHTEŞEM FİNAL
Bafra Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Genç Yıldızlar 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Şenliği muhteşem bir final ve kupa töreniyle sona erdi.
Haberi


Kupa törenine; Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan, Meclis Üyeleri Eyüp Sabri Şahin, Ali Oğuz, TÜFAD Samsun İl Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Coşkun, İlçe Gençlik Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yusuf Danışmaz, Bafra HEM Müdürü Hacı Avcı ve çok sayıda sporsever davetli katıldı. Belediyemiz Spor Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen 8 takım ve yaklaşık 200 sporcunun mücadele ettiği turnuva, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

2011-2012- 2013 doğumlu sporcuların yeteneklerini sergilediği turnuvanın şampiyonu 23 Nisan Futbol Kulübü oldu. Genç Yıldızlar 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvasında 1453 Fetihspor ikinci, Mevlanaspor üçüncü, Dededağspor dördüncü oldu.

Kupa töreninde Sağlık sponsoru Özel MediBafra Hastanesi’nin turnuvada görev alan doktorlarına, Bölgesel Lig Hakem Gözlemcisi Murat Göze ve uzun yıllar Samsun İl Hakem Komitesi Başkanlığı Yapan Helim Balakçı ve turnuvada görev alan Samsun bölgesi hakemlerine teşekkür plaketi verildi.

Törende Şampiyon olan 23 Nisan Futbol Kulübü takımının kupası ve madalyası Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından verildi.

Kupa töreninde yaptığı konuşmada Sporun tüm insanları sevinç ve heyecan etrafında buluşturan ortak bir olgu olduğuna değinen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Sporun bireysel ve toplumsal yararı temel alındığında hem birey hem de toplumlar için sağlıklı bir yaşam biçimi olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Yani spor sadece sağlık değil aynı zamanda doğru bir eğitim biçimidir. Bafra Belediyesi olarak bu anlayışla çocuklarımız gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız spora teşvik ediyoruz. İkincisini hayata geçirdiğimiz Genç Yıldızlar 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Şenliğimizde 8 takım ve yaklaşık 200 çocuğumuz farklı renkler ama aynı duygularla sportif mücadele içerisinde oldular, yeteneklerini sergilediler. Herkes için spor ve yaşam boyu spor anlayışına bağlı kalarak kentimizi spor organizasyonları ile buluşturmaya devam edeceğiz. Skordan önce dostluğun, kardeşliğin ve dayanışmanın önemli olduğu organizasyonumuza katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Genç Yıldızlar 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Şenliği'ne Mevlanaspor, Dededağspor,1930 Bafraspor, Bafra Gençlik Merkezi, Genç Bafraspor, Bafra 23 Nisan Futbol Kulübü, Bafra 1453 Fetih Spor Kulübü, Bafra İdmanyurdu takımları katıldı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: FUTBOL, ŞENLİĞİNDE, MUHTEŞEM, FİNAL,
Haber Videosu
Yorumlar
Özlü Sözler
Çizik bir elmas, çizik olmayan bir çakıl taşından daha iyidir.


KONFİÇYÜS
Arşiv
Haber Yazılımı