Haber Detayı
12 Mayıs 2021 - Çarşamba 11:29
 
BAFRA BELEDYESİNDEN BAYRAM HAZIRLIĞI
Bafra Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde çok yönlü temizlik çalışması gerçekleştiriyor.
YAŞAM Haberi


Kısıtlama kapsamı içinde de olsa İlçede Bayram havasının tam olarak yaşanması için gayret gösteren Bafra Belediyesi birimleri çalışmalarına devam ediyor.

Ramazan Bayramı öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin cadde ve sokaklarında yıkama ve temzilik çalışması yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mezarlıklarda yabani ot temizliği çim biçme ve temizlik çalışmalarını tamamlayarak bayrama hazır hale getirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki sosyal alanlar ve parklarda bakım ve düzenleme çalışmalrına devam ediyor.

İlçedeki Bayram hazırlığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “11 Ayın sultanı mübarek ramazan ayını geride bırakmak üzereyiz. COVİD-19 tedbirlerine istinaden kısıtlama  kapsamında yaşayacağımız Ramazan bayramı öncesi ilçemzide çalışmarımza devam ediyoruz.Ekiplerimiz bir çok alanda çalışmalar gerçekleştiriyor ve bizler de yerinde takip ediyoruz.İnşallah Covid gölgesinde evlerimzide yaşadığımız son bayram olur. Bu salgına karşı kısıtlamalar ile birlikte iyi bir ivme yakaladık. Lütfen dikkat edelim, koronavirüs geçmiş değil, mümkün mertebe evlerimizde kalalım, dışarıya çıkmayalım ve bizlerin sağlığı için bu dönemde alınan kararlara uyalım. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” Dedi.

           

Kaynak: Editör: VURAL YEŞİLYURT
 
Etiketler: BAFRA, BELEDYESİNDEN, BAYRAM, HAZIRLIĞI,
Haber Videosu
Yorumlar
Özlü Sözler
Daima iyiyi, güzeli, doğruyu öğrenebilmek için okuyunuz, okutunuz…


Hacı Bektaşı Veli
Arşiv
Haber Yazılımı