Haber Detayı
18 Temmuz 2021 - Pazar 23:49
 
MESAM TÜM ÜYELERİNİN BORÇLARINI SİLDİ
Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği ( MESAM ) 30 Haziran 2021 tarihinde İstanbul da gerçekleştirilen 16. Olağan Genel Kurulda Mesam'ın yeni yönetim kurulu başkanı seçilen Recep Ergül bayram öncesi tüm üyelerine para ve çikolata jestinin yanı sıra bir defaya mahsus olmak üzere Mesam'a borcu olan tüm üyelerinin borçlarını da silerek çifte bayram yaşattı.
YAŞAM Haberi


İstanbul'daki; MESAM 16. Olağan Genel Kurulu'na Bafra' dan söz yazarı Oktay ZERRİN, Bafralı bestekâr ve Samsun ADD TSM Koro Şefi olup Samsun'da ikamet eden Ahmet Sedat METE, Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuarı TSM Koro Şefi ve bestekâr Cavit ERSOY ile SASAD TSM Koro Şefi ve Bestekâr Ömer UMUTLU, Mesam Asil üyeleri genel kurula hava yoluyla giderek oylarını kullanmalarının ardından, Samsun' a geri döndüler.

Genel Kurula Samsunlu bestekâr  Şahin ÇANGAL da katıldı.  MESAM' ın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerini bir başka sürpriz daha bekliyordu. Samsun ve Bafralı ve diğer il ve ilçelerdeki üyeleri için; kargo yoluyla; MESAM' ın yeni yönetimi  Bayram öncesi 2 bin 500 TL ve çikolata gönderdi.  

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Kaynak: Editör: VURAL YEŞİLYURT
 
Etiketler: MESAM, TÜM, ÜYELERİNİN, BORÇLARINI, SİLDİ, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Özlü Sözler
Tek olan şey bölünme kabul etmez, gerçek tekdir.


Hz. Muhammed
Arşiv
Haber Yazılımı